Koha kur mund të heshtni me njerëzit!

Nëse njerëzit që doni shumë, ju kanë lënduar, më mirë heshtni. Nëse dashuria juaj nuk i kthen, fjalët nuk do ta bëjnë. Vjen një kohë kur zgjidhja më e mirë është të heshtni me njerëzit dhe të flisni me Perendinë.
Zoti ju bekoftë miq!
Akil Pano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: