Ruajeni besimin

Miq, ruajeni besimin tuaj te thjeshte dhe pa komplikime. Shihni veten, shihni boten dhe universin pjese e te cilit jemi. E gjitha eshte nje mrekulli. Nuk mund ta spjegojme, por mund te mahnitemi me magjine e krijimit.
Shkenca na Tregon c’ka eshte, por eshte e pagoje te na flase perse-ne e ekzistences tone, e me tej…cdo te ndodhe? Si do te jemi, e cfare do te jete? Akil Pano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: