Lufta e Diteve Tona!

Lufta më e madhe e kohës tonë është kulturore nuk është lufta me tanke dhe raketa. Është globalizmi përballë sovranizmit. Liberalizmi klasik i shndërruar në progresizëm , përballë konservatorizmit. Është çensura ndaj fjalës së lirë dhe besimit. Lufta për fëmijët dhe familjen. Ne duhet të mbrojmë me çdo kusht identitetin tonë nga pseudo ideologji të importuara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: