Ndiz një llampë

“Menjëherë e falim fëmijën i cili ka frikë nga errësira, por tragjedia e vërtetë e jetës është kur njerëzit kanë frikë nga drita.”

Kjo ishte e vërteta e njeriut sipas Platonit. Paradoksi ynë: Kemi frikë dritën (të vërtetën) ndërkohë mallkojmë errësirën.

Miku im! Në vend që të mallkosh errësirën, ndiz një llampë dhe shkëlqe dritën tënde. Shumë njerëz ankohen nga errësira që i rrethon. Ankesat s’e largojnë, kufijtë nuk e zmbrapsin… Pakëz dritë dhe errësira tërhiqet në krahët e së shkuarës.
Mos mendo t’i vesh kufij errësirës, t’i veç shkëlqe.
Pastor Akil Pano 🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: