Sekreti për jetëgjatësinë e martesës!

Burri është 85 vjeç dhe këmbëngul të kapë dorën e gruas së tij kudo që shkojnë. Kur e pyetën pse gruaja e tij vazhdonte të shikonte larg, (ajo ka Alzheimer)
I moshuari buzëqeshi, shikoi dhe tha:
“Ajo mund të mos e di se kush jam unë, por unë e di se kush është dhe ajo është dashuria e jetës sime”.

Miq, martesa duhet të jetë diçka më shumë se një kontratë. Në fakt në thelb është shumë më shumë. Martesa është besëlidhje, manifest i romancës hyjnore mes njerëzve.

Mëkat që shpesh trajtohet pa vlerë, pa dinjitet, pa dashuri, pa përkushtim, pa besnikëri. Asnjëherë s’është vonë për të besuar, shpresuar dhe punuar për shërimin dhe ndërtimin e martesës tuaj. Merrni hapin të parët!
Zoti bekoftë ndërmarrjen tuaj më të madhe; martesën, familjen.🙏
Akil Pano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: