Tek shkurrja, apo shkembi?

Nje burre po ecte ne erresiren e nates dhe pershkak se nuk mund te shihte ku vendoste kembet, kishte mberritur ne qoshen e rruges se ngushte dhe rrezohet duke u rrokullisur per ne humnere. Por, gjate renies kapet ne degen e nje shkurreje te vogel. Ashtu, nis dhe therret me te madhe per ndihme, duke shpresuar se dikush do t’i vije prane per ta ndihmuar. Keshtu ndersa therriste per ndihme, nje ze i pergjigjet: “Cfare do?” “Kam ngecur ketu dhe po mbahem te dega e shkurres, po mbahem por nuk mendoj se mund te qendroj gjate keshtu… a mund te me ndihmosh?” “Po,” ishte pergjigjja. “Kush je ti?” pyeti burri I cili vazhdonte te mbahej ne degen e shkurres. “Une jam Zoti,” u pergjigj zeri. Continue reading “Tek shkurrja, apo shkembi?”

Blog at WordPress.com.

Up ↑