Mendime mbi mësimet e hidhura të jetës…

Do të ketë njerëz në jetën tuaj të cilët do të shpallin hapur se ju duan, por kur të mos ju duheni më, s’do ta kenë aspak të vështirë t’ju braktisin. Këto janë mësimet e hidhura të jetës…

Katër mendime:

  • Ruajeni zemrën nga zhgënjimi absolut e i përgjithshëm ndaj njerëzve, pasi jo të gjithë njerëzit janë njësoj.
  • Pasi të ketë kaluar pak kohë, do të kuptoni që disa njerëz janë të ngjashëm me retë. Vetëm kur ata largohen ju do të shihni dritën.
  • Mësoni të jeni realist me pritjet tuaja.
  • Kur zemra juaj lëndon, merrni kohë dhe flisni me arkitektin tuaj. Ndryshe nga njeriu, Ai është gjithnjë i pranishëm dhe i gatshëm t’ju shërojë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: