Mos humbni Krishtin mes mëkatarëve!

Aty ku ndodhet Krishti, do të gjeni mëkatarë të penduar, e të sëmurë që shërohen. Por, aty do të gjeni dhe Judën, Pilatin, Herodin, Kajafën dhe kryepriftin Anna. Pashmangshmërisht aty do të jetë dhe kryqi.
Ndaj, nëse qëndroni me Krishtin dhe përballeni me situata të pakëndshme, apo takoni njerëz si Herodi ose Juda, mos mendoni se ka diçka gabim tek ju. Është e njëjta histori e vjetër. Dashuria e Zotit është e vlefshme për të gjithë. Por, disa i përgjigjen dashurisë së Tij me urrejtje, disa me indiferentizëm, ndërsa disa të tjerë me dashuri.
Çka është e rëndësishme është ky fakt; mos humbni Krishtin mes turmës së mëkatarëve, e mos e braktisni Atë përshkak të servilëve, hipokritëve, tregtarëve në Tempull, a persekutimit. Qëndroni me Krishtin pavarësisht…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: