Transformimi! Event madhështor me rastin e 500 vjetorit të Reformacionit Protestant dhe 125 vjetorit të themelimit të VUSH

Miq, vendoseni dt. 4 Nëntor ora 11:00 në Kalendarin tuaj. Ju ftoj në eventin “TRANSFORMIMI” me rastin e festimeve të 500 vjetorit të Reformacionit Protestant dhe 125 vjetorit të themelimit të VUSH. Një ngjarje plot surpriza për të gjithë, ndër të tjera, prezantimi i këtij libri fantastik, autori i të cilit do të flasë gjatë eventit. Këngë – Lutje dhe mesazhe transformuese. Ju mirëpres në një të Shtunë ndryshe. 4 Nëntor ora 11:00 tek Pallati i Sportit “Asllan Rusi” Tiranë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: