Çfarë Nuk Mund Të Blejë Paraja?

Le të jemi të ndershëm…”Paraja mund te blejë:

Një shtrat, por jo gjumin.

Libra, por jo diturinë.

Diplomën, por jo arsimimin.Ushqimin, por jo oreksin.

Finesë, por jo bukuri.

Shtëpinë, por jo familjen.

Ilacet, por jo shëndetin.

Luksin, por jo kulturën.

Argëtimin, por jo lumturinë.

Një varëse me kryq, por jo një Shpëtimtar.

Dhe për vijuar më tej; paradoski është se shumë njerëz shpenzojnë para të cilat s’i kanë, për gjëra të cilat s’kanë nevojë, për të impresionuar njerëzit të cilët s’pëlqejnë.

Le të jemi të vërtetë me Zotin, veten dhe njerëzit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: