7 Këshilla për një Martesë të Shëndetshme.

1- Në vend qe te imitoni te tjeret, të shpenzoni kohë në rrjetet sociale, të frekuentoni baret e qytetit, apo qëndroni pëpara ekranit të celularit a televizorit; investoni në martesën tuaj.

2- Perkushtojuni njeri-tjetrit.

3- Besojini njëri-tjetrit; punoni të kapërceni sëbashku barrierat, nevojat dhe veshtiresite.

4- Mos lejoni dyshimet t’ju brejnë dhe ndërtojnë mure që më pas bëhen të vështira për t’i kapërcyer.

5- Shpenzoni kohë cilësore me njëri-tjetrin.

6- Mos lejoni një faktor të tretë të hyjë mes lidhjes tuaj.

7- Mos hezitoni të falni dhe bëni kompromis për hir të dashurisë, fëmijëve dhe asaj që keni ndërtuar me aq mund.

Miq, Zoti bekoftë martesën tuaj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: