Testi i Dashurisë

Dashuria gjithmonë beson, mbron, shpreson, kujdeset, guxon dhe në fund… ngadhënjen. Por mbi të gjitha, dashuria tregon të vërtetën.

E kundërta, nuk është në natyrën e saj. 

Testi i dashurisë është e vërteta.

Miq, nëse doni t’i jepni krahë dashurisë tuaj, vendoseni atë mbi altar. Altari i së vërtetës është si furra e zjarrit në të cilën vendoset ari për t’u pastruar. Kur dashuria vendoset mbi altarin e së vërtetës, frika, pasiguria dhe çdo motiv i mjegullt largohen.

Përsoseni dashurinë tuaj me të vërtetën.

“Në dashuri nuk ka frikë, madje dashuria e përsosur e nxjerr jashtë frikën, sepse frika ka të bëjë me ndëshkimin, dhe ai që ka frikë nuk është i përsosur në dashuri.”

Bibla (1Gjoni 4:18)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: