Dhurata e Përshtatshme në Çdo Rast

Nëse hera herës jeni gjendur në vështirësi t’i dhuroni dikujt që vërtetë doni diçka me vlerë, dhuratat më të çmuara që do të gëzonin padyshim këdo, janë;Koha, vëmendja, dashuria dhe kujdesi!

Mos jini të kursyer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: